loading

1.    Apa reziduala intra in bazinul sedimentator care are forma unui jgeab si este prevazut cu o fanta pe toata lungimea.
2.    In bazinul de sedimentare materiile se sedimenteaza spre fanta de pe fundul bazinului iar deasupra ramane un strat de apa care asigura etansarea naturala a produselor de fermentatie spre reteaua de canalizare. Namolul si mizeria decantate trec in bazinul de fermentare.
3.    Rezidurile de fermentatie, prin contructia fosei, se depun in bazinul de fermentare unde are loc o fermentatie naturala anaeroba bazica care este accelerata de substantele bioactive care favorizeaza cultura de microorganisme care transforma materia din fosa in biogaz, namol si apa cu un continut ridicat de saruri si baze care poate fi deversata in sol.
4.    Substantele bioactive se folosesc conform instructiunilor fabricantului.Substantele pe care le comercializeaza firma noastra sunt cel mai simplu de utilizat: saptamanal se arunca un pliculet cu praf in WC si se trage apa.Intr-o cutie sunt 12 plicuri ( pentru 3 luni ).
5.    Materiile solide se depun pe fundul bazinului de fermentatie iar namolul fermentat trebuie evacuat odata la 12-24 de luni prin vidanjare, in functie de cantitatea substantelor reziduale.

architeck-subscribe-image